pand grote straat vroeger

Al meer dan 65 jaar het juiste adres voor uw perslucht voorziening.

Na de oprichting in 1962 door dhr. Gerrit KleinJan is met name door de uitstekende service het bedrijf gegroeid tot wat het nu is. Kiezen voor Kleinjan Compressoren B.V. betekent kiezen voor zekerheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Sinds 2018 opereren we vanuit het pand op het Bedrijvenpark Twente te Almelo. Vanuit dit up-to-date pand van 2.000 m2 kunnen wij de service naar een nog hoger niveau brengen door een grotere hoeveelheid compressoren en onderdelen uit voorraad te kunnen leveren. Hierdoor kunnen wij u ook de beste compressor aanbieden die bij uw verbruik past.

Juiste compressor keuze.

Ziet u door alle compressoren het bos ook niet meer? Vertrouw op de jaren lange ervaring van Kleinjan Compressoren B.V. Tegenwoordig zegt het merk op de compressor helaas ook alles niet meer. Kleinjan Compressoren kijkt verder! Hoe is de compressor opgebouwd? Welke componenten zijn er gebruikt, van welke fabrikant en welk toerental loopt het blok enz..

Daardoor kan Kleinjan Compressoren B.V. u compressoren bieden voor betaalbare prijs en degelijke kwaliteit!​

AdobeStock_36292466-v03
Kleinjan Compressoren voorgevel

Goed en eerlijk advies.

De juiste keus compressor is afhankelijk van meerdere factoren. Tevens zal de gehele installatie aan uw wensen moeten voldoen ook op de langere termijn. Daarnaast is het ook van belang dat er naar de onderhoudskosten gekeken word samen met het stroom verbruik. Mogelijk is een frequentie geregelde compressor een juiste optie, maar ook vaak niet. Dit allemaal is sterk afhankelijk van de toepassing en het verbruik.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Zullen we even bellen?

Komt u er even niet uit of heeft u gewoon een vraagje? We helpen u graag naar een antwoord!

bel: 0548-62 13 46

Liever snel een mailtje?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact?

0548-621346