Dutch-Air Zuigercompressoren

Deze samengestelde serie zuigercompressoren met de wel bekende kwaliteitspompen, staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige serie compressoren die zelfs optimaal presteren in de meest extreme situaties.

Betrouwbaarheid door ervaring.
De DUTCH-AIR industriële zuigercompressoren beschikken over DE pompen met al meer dan 35 jaar bewezen kwaliteit. Deze zeer krachtige compressoren zijn door de overbemeten pompen met tussen en nakoelers, in combinatie met het lage toerental, uiterst betrouwbaar en duurzaam.

Kwaliteit en duurzaamheid.
​​
Aangedreven door de thermisch beveiligde IP 55 hoogrendement industriele motoren, staan de DUTCH-AIR compressoren garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

SIL serie.
​​
De geluid gedempte serie zuigercompressoren t/m 7,5 PK. De uiterst stille “Heavy Duty” compressor is ingebouwd in een solide geluidgedempte omkasting, waardoor de SIL serie compressoren in uw werkomgeving geplaatst kunnen worden zonder dat het geluidniveau als storend wordt ervaren. De serie is zowel als losse compressor als opgebouwd op ketel leverbaar. In deze reeks is een capaciteit van 260 l/min t/m 1200 l/min. leverbaar in 10 en 15 bar uitvoeringen. Door de extra ingebouwde koeling die apart geschakeld word, is de SIL serie uitermate geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Doordat de compressor niet alleen koelt tijdens het pompen maar ook indien nodig tussendoor extra koelt, resulteert dit in een compressor met een perfecte bedrijfstemperatuur en daardoor een ongeëvenaarde levensduur.

Alle DUTCH-AIR compressoren in de super geluidgedempte uitvoering staan standaard op trillingsdempers en zijn voorzien van manometer en urenteller.

Kort samengevat;
DUTCH-AIR compressoren staat voor robuustheid, degelijke kwaliteit, uiterst bedrijfszeker, rendabel, gebruiksvriendelijk, zeer onderhoudsvriendelijk en geluidsarm.