Melkveehouderijen vinden weg naar Kleinjan Compressoren

Steeds meer ondernemers in de Melkveehouderij vinden de weg naar Kleinjan Compressoren. Na aanschaf van volledig geautomatiseerde melkmachines blijkt de perslucht een belangrijk onderdeel te zijn voor deze machines. De kosten van deze perslucht waaronder de aanschaf, het onderhoud en de reparaties blijken nogal vaak hoog uit te vallen.

Kleinjan Compressoren heeft hier de oplossing voor gevonden! Met name door de onderhoud en reparatiekosten aanzienlijk te kunnen verlagen en de levensduur van de compressor te verlengen kan hier duurzamere perslucht geleverd worden en dure reparatie kosten bespaard blijven. Ook kunnen wij met de juiste persluchtfiltratie een schonere perslucht garanderen dan standaard geleverd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan u graag te woord!